Konferencia ZA DVERAMI ŠKOLY 2024

CeNef - centrum pre podporu neformálneho vzdelávania s partnermi podujatia (Regionálne centrá podpory učiteľov, mesto Prešov, mesto Bardejov, Odbor školstva PSK) srdečne pozývajú učiteľov materských, základných i stredných škôl na inšpiratívnu konferenciu "Za dverami školy 2024", ktorá sa uskutoční 9.-10. októbra 2024 v Bardejovských Kúpeľoch, hotel Alexander. Konferenciou chcú organizátori a partneri pootvoriť pomyselné dvere do našich škôl pre, objavenie príležitosti na rozvoj, inšpiráciu k zmenám a poukázanie na príklady dobrej praxe.

Účastníci sa môžu tešiť na inšpiratívne prezentácie a príklady dobrej praxe, ako aj praktické workshopy s odborníkmi k témam - neformálne vzdelávanie, premena školy, syndróm vyhorenia učiteľa, umelá inteligencia v školách, koučing a mentoring učiteľov a iné. Súčasťou programu bude aj “učiteľská obývačka”, kde bude vytvorený priestor pre účastníkov k diskusiám, výmenam
skúsenosti, sieťovaniu a vzájomnej podpore. Hlavnými cieľmi konferencie sú podporenie zavádzania kurikulárnych zmien v školách, prepojenie formálneho a neformálneho vzdelávania i vytváranie priestoru pre sieťovanie a spoluprácu učiteľov i odborných zamestancov škôl a školských zariadení.

Konferenciu podporili Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR, Regionálne centrá podpory učiteľov, Prešovský samosprávny kraj, Prešovská univerzita v Prešove, mesto Prešov a mesto Bardejov.

Bližšie informácie a program konferencie “Za dverami školy 2024” sú dostupne na stránke https://cenef.sk/konferenciazadveramiskoly2024/ .

 

Kontakt:

Dagmara Verešpejová - dada@cenef.sk
Ľuboš Marcinek - lubos@cenef.sk

Ďakujem Prešov!


Stránka bude pre mobilné zariadenia dostupná v najbližsích okamihoch.